Suomi-yhtiön yksilöllinen eläkevakuutuskanta siirtyy OP:lle

20.3.2016
Verkkouutiset 17.3.2016

OP ja Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Suomi ovat sopineet Suomi-yhtiön yksilöllisen eläkevakuutuskannan luovuttamisesta OP:lle.

Kannanluovutuksen suunniteltu ajankohta kuluvan vuoden viimeinen päivä. Luovutus edellyttää sekä yhtiöiden yhtiökokousten hyväksyntää että Finanssivalvonnan ja kilpailuviranomaisen suostumusta. Yhtiökokoukset pidetään 26. huhtikuuta.

– Eläkevakuutuskannan siirtyminen OP:lle on luonteva jatkumo jo aiemmin toteutuneelle henkivakuutuskannan siirtymiselle. Muutos tukee liiketoimintatavoitteitamme varallisuudenhoidossa, sanoo varallisuudenhoidon liiketoimintajohtaja Karri Alameri OP:lta.

– Yksilöllisten eläkevakuutusten siirto OP Ryhmään saattaa päätökseen Suomi-yhtiön reilut kymmenen vuotta kestäneen alasajovaiheen. Asiakkaidemme kannalta siirto vakavaraiseen OP Ryhmään varmistaa luvattujen etujen maksamisen ja antaa paitsi mahdollisuudet parempiin lisäetuihin myös tuotemuutoksiin ja nykyaikaisiin vakuutuspalveluihin, sanoo toimitusjohtajaJari Sokka Suomi-yhtiöstä.

Suomi-yhtiön yksilöllinen eläkevakuutuskanta muodostuu vajaasta 38 000 vakuutussopimuksesta ja vakuutuskannan koko on noin 3,2 miljardia euroa.

Uusimmat aiheet

Vakuutusoptimi Oy Suomen Vakuutusmeklariliitto ry:n jäseneksi

Vakuutusoptimi Oy on hakenut jäsenyyttä Suomen Vakuutusmeklariliitto ry:stä ja saanut jäsenyydelle hyväksynnän. Liiton toiminta-ajatuksena on toimia vakuutusmeklariyritysten valtakunnallisena yhdyssiteenä sekä edistää riippumatonta ja... Lue lisää »