Vakuutusten hoitopalvelu

Vakuutusten hoitopalvelu on yritykselle järkevä ratkaisu jatkuvasti muuttuvilla vakuutusmarkkinoilla. Kaikki vakuuttamiseen liittyvät kysymykset voi ulkoistaa riippumattoman asiantuntijan hoidettavaksi. Vakuutusyhtiöiden meklareille myöntämän nettohinnoittelun, kilpailuttamisen ja vakuutusmarkkinoiden jatkuvan seurannan ansiosta asiakas säästää rahaa, aikaa ja vaivaa. Vakuutusturva pysyy jatkuvasti ajan tasalla tarpeellisten vakuutusmuutosten ansiosta ja epäedullisiin ehto- ja tariffimuutoksiin voidaan reagoida ajoissa.

Vahinkoneuvonta

Vakuutusturvan jatkuvassa hoitopalvelussa tarjoamme vahinkoneuvontaa vahingon sattuessa. Autamme ja neuvomme vahinkoselvityksen tekemisessä ja tarkistamme, että korvauspäätös on oikein tehty. Mikäli korvaustilanteessa ilmenee epäselvyyttä, niin vaadimme oikaisua joko vakuutusyhtiön kanssa neuvotellen tai muutoksenhakuelimiin valittaen.

Vakuutusten hoitosopimus pähkinänkuoressa

  • Tarkistamme vakuutuskirjat, -laskut ja muun vakuutuspostin ennen asiakkaalle toimittamista ja korjaamme virheet
  • Seuraamme alan hinta- ja ehtomuutoksia
  • Neuvomme vakuutusasioissa
  • Teemme vuositarkastukset yhdessä asiakkaan kanssa
  • Hoidamme tarvittavat vakuutusmuutokset
  • Valvomme vahinkotilanteessa asiakkaamme etua ja tarkistamme korvauspäätösten oikeellisuuden

Jatkuvasti muuttuvat vakuutusmarkkinat

Vakuutusmarkkinat muuttuvat jatkuvasti ja tulevat tekemään sitä jatkossakin. Siksi vakuutusyhtiöistä riippumattoman ja vain asiakkaan etua ajavan asiantuntijan hyödyntäminen on yritykselle taloudellisesti ja riskienhallinnallisesti järkevää. Vakuutusmeklari ei aiheuta lisäkustannuksia, vaan vakuutusyhtiöiden meklareille myöntämän nettohinnoittelun, säännöllisen kilpailuttamisen ja vakuutusmarkkinoiden jatkuvan seurannan ansiosta asiakas säästää rahaa, aikaa, vaivaa.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää, kuinka avullamme on mahdollista saada jatkuvaa kustannussäästöä ja oikeata vakuutusturvaa aina yrityksen sen hetkisiin tarpeisiin.